fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Blog

Pridružite se našem BUSINESS CLUBU i uživajte u pogodnostima!
Aktualno

Pridružite se našem BUSINESS CLUBU i uživajte u pogodnostima!

Biti žena poduzetnica je uistinu veliki izazov! Puno toga ovisi o vama samima, od strategije i razvoja poslovanja do dobrih odnosa s poslovnim partnerima uz istodobno uspješno žongliranje sa svim mogućim obiteljskim i privatnim obavezama. Kako pronaći vrijeme za sebe? Kako se opustiti i posvetiti svom zdravlju i boljem izgledu?  Može li se pri tome i uštedjeti? 

Nedostatak vremena 

Činjenica je kako u poslovnom svijetu nije svejedno kako izgledamo i kakav dojam ostavljamo na druge. No, čest problem poduzetnica, kao i općenito zaposlenih žena, je nedostatak vremena koje su spremne uložiti u sebe. Najčešće sebe ne stave među prioritete i zanemaruju svoje potrebe ili si rijetko posvete pažnju.

Kao kozmetički salon već godinama pokušavamo poslati poruku kako je važno baviti se svojom osobnim željama, zdravljem i izgledom – jer zadovoljna i sretna osoba bit će takva na raznim segmentima svojeg djelovanja, od privatnog do poslovnog.

Predlažemo vam da planovi u 2020. ne ostanu samo na papiru – da se uistinu pokrenete i odvojite vrijeme za sebe, svoje zdravlje i izgled. To može značiti pripremu zdravijih obroka i više kretanja kao i bavljenje nekom aktivnošću. Može značiti promjenu  u smislu odlaska na masažu, koja nam pomaže da se i fizički i psihički opustimo, ili redovitu njegu lica i tijela koja svakako utječe i na osjećaj samozadovoljstva te podiže naše samopouzdanje. 

Unaprijed uplata nekog novčanog iznosa u našem kozmetičkom salonu pokazala se, pored novčane uštede, odličnom baš i u tom smislu organizacije vremena i redovitih dolazaka na tretmane. Posjet omiljenom kozmetičkom salon postaje i jedna mini oaza odmora i relaksacije za svaku ženu. 

Što nudi naš BUSINESS CLUB?

BUSINESS CLUB zaposlenim ženama, poduzetnicama i poslodavcima omogućuje da uplatom određenog iznosa korisnice usluga ostvaruju posebne pogodnosti i popuste na naše usluge. 

Što je iznos uplate veći, veći je i popust! Pogodnost je ta da se uplaćenim iznosom mogu koristiti svi koje poslodavac želi nagraditi, poput poslovnih partnera, djelatnika, ali i obitelj i prijatelji.

 Članovi BUSINESS CLUB-a također:
• imaju prednost kod naručivanja na željene tretmane,
• pravo na izdavanje R-1 računa koji pravdaju u svoje troškove,
• pravo BESPLATNOG pohađanja svih stručnih radionica i seminara u organizaciji našeg salona

Zvuče li vam ove pogodnosti dobro i želite doznati nešto više o njima, javite nam se za suradnju i svakako nas pratite na društvenim mrežama jer bit će znatno više informacija na ovu temu. Predlažemo vam i prijavu na naš newsletter uz opasku “club”.

Doznajte više u posebnom prilogu: Business Club