fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

VACUSLIM 48 – program oblikovanja tijela!

VACUSLIM 48 – je profesionalna metoda mršavljenja, uklanjanja celulita, učinkovitog i brzog smanjenja obujma i učvršćivanja kože. Iako se njezini tretmani preporučuju kroz određeni vremenski period, rezultati su vidljivi doslovno i nakon 30 minuta!

DORA 98 s ponosom predstavlja jednu od najučinkovitijih i inovativnih metoda za oblikovanje tijela – VACUSLIM 48. Rezultati su vidljivi – mjerimo obujam struka, bokova i nogu prije i nakon samog tretmana i očito je smanjenje obujma i do nekoliko centimetara, sveukupno. Broj „48“ u nazivu je i radi još jednog razloga: aktivne tvari, koje iznimno uspješno djeluju na razgradnju masnih stanica, djeluju i 48 sati nakon samog tretmana.

 

VACUSLIM 48 – kome je namijenjen?

  • osobama koji nisu nikad probale niti jedan anticelulitni tretman i ne znaju kako početi
  • onima koju se razočarali i žele brza i učinkovita rješenja
  • svima koji žele smanjiti obujam tijela, ukloniti celulit i zategnuti kožu
  • program tretmana se prilagođava vašim potrebama – svakome klijentu pristupamo individualno

Riječ je stvarno o odličnoj i učinkovitoj metodi, no da biste uistinu iskoristili njezine mogućnosti, važno je napraviti niz od nekoliko tretmana, preporučuje se dva puta tjedno.

Postupak tretmana:

  • Mjerenje obujma tijela.
  • Dok stojite, namažemo vas VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUMOM od ispod grudi do stopala. Serum izaziva termo efekt i može stvoriti osjećaj peckanja.
  • Na ciljana mjesta nanosimo VACUMSLIM 48 SLIMMING & FIRMING CREAM 2 čije aktivne komponente pospješuju razgradnju masnoće i uklanjanje viška vode u tijelu. Krema ima termo-krio efekt i ugodna je.
  • Prije nego legnete, stavljamo vas u VACUSLIM 48 vakuumsku vreću i uz pomoć usisivača izvučemo sav zrak kako bi se stvorio vakuum.
  • Pokrijemo vas 30 minuta kako bi sve aktivne komponente iz VACUSLIM 48 preparata ostvarile svoj najbolji učinak.
  • Na kraju nanosimo VACUSLIM 48 ANTI-CELLULITE & FIRMING ulje na sva tretirana područja. Na isti način možemo tretirati i nadlaktice.

Tretman se ne radi na crvenoj upaljenoj koži od sunca ili solarija, kao ni na tek depiliranoj i obrijanoj koži. Nije za trudnice niti dojilje. Molimo vas, doznajte i ostale kontraindikacije pozivom  u salon 01 3690 830

Vacuslim 48 metoda može se primjenjivati samostalno kao u i kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja tijela. Iskrojit ćemo posebnu ponudu za vas, slobodno nam se javite s povjerenjem.

Cijene pojedinačnih tretmana:
VACUSLIM 48 – 223,00 kn*
Starvac – 201,00 kn*

Paketi:
Paket 1. VACUSLIM 48 – 10 tretmana – 2.230,00 kn
Paket 2. VACUSLIM 48 – 5 tretmana + Starvac 5 tretmana – 2.120,00 kn


UPOZNAJTE I: AROSHA TRETMAN TIJELA

Želite li istodobno otopiti masne naslage i celulit te zategnuti kožu tijela, predlažemo vam  AROSHA tretman tijela. Tretman se sastoji u kombinaciji jednokratnih Arosha zavoja natopljenih aktivnim serumima i limfnom drenažom (koristimo hlačice za limfnu drenažu kako bismo izbacili toksine iz tijela). Saznajte više.

 

 


Pogledajte i preuzmite aktualni DORA ’98 – CJENIK

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu