fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

RECI „DA“ PREDIVNOJ KOŽI SVOG LICA

  • Kad si zadnji puta napravila nešto za sebe, ali ono, baš, baš?! Koliko puta si odlučila da ćeš kad dođeš slijedeći puta na brzinsku depilaciju pitati ono što te zanima o tvom licu, ili tijelu?! Koliko dugo već osjećaš zategnutost u vratu i ramenima?! Da nastavim niz….ili si se našla već u svakom od ovih pitanja?!
  • Zbog svega navedenog, i još puno toga ti dajem mogućnost da dođeš do salona, pitaš sve što te zanima, saznaš kakvu kožu imaš i u kojem je stanju, pomoći ću ti da pronađemo zajedno proizvod koji je baš, baš za tebe jer ćemo se voditi tvojim navikama i potrebama.
  • Malo ćemo biti i one male djevojčice pa ćemo se igrati mineralnim puderima i šminkanjem, moći ćeš isprobati threading tehniku depilacije, ili ako te zanima možda maderoterapija u vezi onog izdajničkog celulita….ma, biti će svega.
  • Trenutno sam u lijepoj energiji davanja, tako da dođi, upoznaj mene, upoznaj curke koje rade sa mnom i upoznaj cijelu našu priču, a ako to sve znaš (mislim mene i cure) dovedi prijateljicu, sestru, mamu…neka i one vide kako tebi bude lijepo kod nas

 

Na tebi je samo da si rezerviraš:

Datum: 13. 10. 2022.

Vrijeme: 15.00 – 19.00

 

Kako bi ti se mogla posvetiti, odgovoriti na sva tvoja pitanja – nazovi 01 3690 830 i rezerviraj vrijeme samo za sebe!

 

Ali osim ozbiljnih tema, biti će tu i raznoraznih slastica slanih i slatkih, zdravih i onih finih, šampanjca i koktela, lijepih razgovara, smijeha i ženske priče i energije.