fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Jesenski GUINOT paket – krema za lice na dar!

Prije nego vam predstavimo našu posebnu ponudu jesenskog GUINOT paketa usluga koja je aktualna od 16. 10. do 30. 11. 2019. godine, željeli bismo vas upoznati što se događa s našom kožom lica, vrata i dekoltea u ovo doba godine. Zašto je od velike važnosti redovito i pravilno njegovati kožu u jesen?
Jesen nam donosi mnoge nedostatke vezane uz kožu. Pozitivno je što je utjecaj sunca u ovo doba godine manji i UV zračenje slabije pa kožu više ne moramo snažno štititi od sunca, no stvara nam se suha i nadražena koža kao posljedica suhog, zagrijanog zraka unutrašnjih prostorija i hladnog zraka izvana.

 

Što se točno događa s kožom u jesen?

• zbog hladnoće se sužavaju krvne žile te dolazi do slabije prokrvljenosti, a samim time i do smanjene opskrbe hranjivim tvarima
• kod temperatura nižih od 8 stupnjeva ne može se širiti tanki, masni zaštitni sloj kože i koža postaje osjetljivija
• žlijezde lojnice kod nižih temperatura smanjuju izlučivanje i dolazi do bržeg isušivanja kože.

Rješenje?
1. pojačana njega putem profesionalnih tretmana lica poput ovih iz naše ponude – GUINOT I ARKANA
2. kvalitetna kućna njega s odgovarajućim proizvodima prema stanju i tipu kože; pomoći ćemo vam u odabiru, slobodno nas zatražite savjet i iskoristite 20 % popusta na određene GUINOT proizvode

 

JESENSKI GUINOT PAKET

Predlažemo vam da se odlučite na ovaj paket usluga, jer kako bi rekla naša klijentica „Kad uplatim paket – to je odličan način da samu sebe nagovorim na redovite termine!“ Naglasak ovog paketa – pored čišćenja i hidratacije (što su nam polazišne točke za sva stanja i tipove kože kao i dob), je i na učinku liftinga i stimulacija mišića lica. Već nakon 27-godine života naše lice počinje pokazivati znakove starenja, iznad 35. godine se vidi koliko držimo do liftinga svoje kože, a iznad 45 se pitamo – možemo li bez njega!

Tretmani u jesenskom GUINOT paketu su:

  • Hydra peeling – 1x
  • Hydradermie Delux – 1x
  • Hydradermie Lift – 3x
  • Liftosome – 1x

 

  • cijena paketa za ukupno 6 tretmana: 2.325,00 kn + darujemo odličnu GUINOT kremu za kućnu njegu (moguće plaćanje karticama)
  • akcijska cijena za gotovinu: 2.000,00 kn + darujemo odličnu GUINOT kremu za kućnu njegu  (može se platiti u ratama po dogovoru)

Više o GUINOT tretmanima  doznajte na našoj posebnoj stranici.

 

KREMA ZA LICE NA DAR!

Darujemo vas  o odličnom GUINOT kremom prilagođenom vašem stanju i tipu kože.  Maloprodajna cijena krema iznosi i preko 400 kn, tako da je riječ o uistinu lijepom daru. 

 


POSEBNA GUINOT PONUDA!

U razdoblju od 15. 10. do 15. 11. 2019. svi GUINOT tretmani koje imamo u ponudi sniženi su za 15 %. Vjerujemo da ćete iskoristiti ovu odličnu prigodu da očistite, hidratizirate i pripremite kožu svoga lica, vrata i dekoltea za hladnije, jesensko razdoblje i kućno grijanje – koje znamo, loše utječe na našu kožu.

U istom razdoblju, mnogi GUINOT proizvodi sniženi su za 20 %. Rado ćemo vam preporučiti proizvode ove vrhunske francuske kozmetike koji su potrebni vašem stanju i tipu kože.

 

 


Pogledajte i preuzmite aktualni Dora 98 Cjenik – 2019 – kolovoz

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.