fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Njega lica nakon ljeta: darujemo mikricu!

Njega lica nakon ljeta: predlažemo da svom licu podarite val svježine! Iskoristite našu posebnu ponudu u kojoj vam uz Guinot Hydradermie tretman (280 kn za gotovinu) DARUJEMO tretman mikrodermoabrazije (volimo je zvati i “mikrica”). U nastavku koja riječ više o njezi kože nakon godišnjeg i izlaganja sunčevim zrakama te o samim tretmanima. Ponuda vrijedi do 15. listopada 2019. godine.

 

Njega lica nakon ljeta: suha koža bez sjaja treba svoj val svježine!

Vratili ste se s godišnjeg odmora i zapažate: ljeto je nečiju kožu potamnilo, učinilo blistavijom, zdravom, ali ne i vašu kožu. Suočeni ste sa suhom kožom, bez sjaja, opuštenijom?

Ljeto je godišnje doba kad je naša koža izložena ekstremnijim vremenskim uvjetima. Zbog vrućine koža se znoji i pore se šire, sunčeve zrake ju pregrijavaju i isušuju. Ako su prvi znaci poput opuštenosti, hrapavosti i sl. vidljivi, to znači da su se promjene u strukturi kože i šteta već dogodile.

Želite li sačuvati zdravu kožu koja će vam vratiti sjajnim i blistavim izgledom – jedini ispravan način je – pažljiva i redovita njega uz puno strpljenja. Kombinacijom proizvoda koji su pomno odabrani samo za vašu kožu i uređaja koji aktivne sastojke potiskuje u dublje slojeve kože, postiže se najbolji rezultat.

Pozivamo vas da svome licu u zadnjim danima ljeta priušte tretman lica koji će vašu kožu dubinski očistiti i vratiti joj sjaj i elastičnost. Guinot Hydradermie tretman (280 kn, za plaćanje u gotovini) upotpunjen je tretmanom mikrodermoabrazije – koji vam darujemo!

Naručite se već danas za svoj termin! 

 

HYDRADERMIE TRETMAN LICA UZ MIKRODERMOABRAZIJU

HYDRADERMIE je ekskluzivni GUINOT tretman i najefikasniji tretman za dubinsku hidrataciju lica. Pruža odmah vidljive rezultate, te se njime mogu tretirati sva stanja i svi tipovi kože.

S druge strane, dijamantna mikrodermoabrazija je siguran, neinvazivan postupak uklanjanja gornjeg sloja kože kojim se polira i dubinski stimulira koža, koristeći gusto složene dijamante za lasersku preciznost u skidanju mrtvih stanica kože. Odlična je za tretiranje kože nakon ljeta kako bi joj pomogla osloboditi se i pripremiti za promjenu godišnjeg doba.

Aktivne sastojke GUINOT proizvoda, koje koristimo u tretmanu, pažljivo biramo prema vašem tipu i stanju kože. Oni dubinski djeluju na kožu i daju vidljive rezultate već nakon jednog tretmana.

POSTUPAK:

• uklanjanje šminke s lica,
• mikrodermoabrazija lica
• hidratacija gelom uz uporabu GUINOT uređaja kako bi se aktivni sastojci dublje upili u kožu, za bolje i dugotrajnije djelovanje,
• oksigenizacija (oxi serum + uređaj),
• ručna masaža lica i vrata,
• maska,
• krema prema tipu kože.

 


Pogledajte i preuzmite aktualni Dora 98 Cjenik – 2019 – kolovoz

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu