fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Posebna ponuda: Arkana tretman za 250 kn!

Jeste li ikad imali tretman lica u kojem vam se stavljaju tri maske u jednom tretmanu? ARKANA HYDROSPHERIC THERAPY – INTELIGENTNA HIDRATACIJA je upravo takav tretman! Vrlo je nježan i ugodan – a iako vam mi savjetujemo da isprobate microneedling za najbolju učinkovitost, nije nužno.

U tretmanu se koristi ARKANA linija aktivnih hidratacijskih proizvoda formuliranih za poticanje posebnih „vodenih kanala“ kože koja sadrži novu generaciju hijaluronske kiseline niske molekularne mase. Namijenjen je njezi svih tipova kože bez obzira na dob. Cilj tretmana je bogata hidratacija kože.

Promotivna cijena od 16. 10. do 30. 11. 2019. godine je: 250 kn (bez microneedlinga), za plaćanje gotovinom


HYDROSPHERIC THERAPY – INTELIGENTNA HIDRATACIJA

Koristi se ARKANA linija aktivnih hidratacijskih proizvoda formuliranih za poticanje posebnih „vodenih kanala“ kože koja sadrži novu generaciju hijaluronske kiseline niske molekularne mase.

Namijenjena je njezi svih tipova kože bez obzira na dob. Cilj tretmana je bogata hidratacija kože.

OPIS TRETMANA:  make up se odstranjuje Hydrospheric Cleanser kremom te tonizira tonikom iz iste linije. Piling (eksfolijacija) se izvodi koristeći  Enzymatic Peel koji u sebi sadrži biokomplekse manga, papaje i ananasa koji su bogati enzimima i nježno uklanjaju odumrle stanice s kože na način da se ostavi na koži 10-15 minuta. Nakon toga se na lice nanosi Oxygen Infusion maska na koja čisti i detoksificira, a ujedno ujednačava ten i povećava apsorpciju aktivnih sastojaka. Nakon 15-ak minuta uklonimo masku i nanosimo Hydrospheric Serum (ručno ili microneedlingom) koji u sebi sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka te je koža trenutačno hidratizirana. Masažom opuštamo lice, vrat i dekolte, a cijeli ritual završavamo Hydrospheric maskom i kremom iz  Hydrospheric linije. U našem salonu prodajemo i ARKANA proizvode za kućnu njegu, detalji na upit.

Trajanje tretmana: 60 – 90 min (ovisno da li se izvodi microneedling)