fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Zadnji petak – posebna ponuda

Oduvijek mi je petak najdraži dan u tjednu! Kažu da ga štiti Venera – pa nije čudo da ga mnoge od nas biraju za odlazak kozmetičarki, frizerki, za zabavu i opuštanje. I naravno: petak nekako već miriši na vikend.

Upravo iz te ljubavi prema petku na našoj Facebook stranici i Instagramu za vas pišemo postove Relax It’s Friday kako bismo vas potaknule da se opustite, malo više posvetite sebi i onim sitnicama koje vas raduju. Od odlaska s prijateljicom na kavu do posjete svom omiljenom kozmetičkom salonu. Naša novogodišnja odluka za 2020. godinu je da svaki zadnji petak u mjesecu uživate u omiljenim tretmanima po posebnoj cijeni i još ljepše započnete vikend.

POSEBNA PONUDA ZADNJEG PETKA U MJESECU: za 250 kuna (gotovina) odaberite tretmane iz naše ponude u trajanju od dva sata, od 17 do 19 sati.

Samo kao primjer, pored njege lice, možete još uživati u masaži leđa i manikuri, regularna cijena te tri usluge bi iznosila 391 kunu. Pogledajte naš cjenik, upoznajte se s ponudom i javite nam se što prije za svoj termin petkom (najbolje je nazvati izravno u salon).

Prvi petak je 31. siječnja 2020. godine – i vrlo brzo je postao zauzet, kao i 28. veljače 2020. godine.

 RELAX, IT’S  FRIDAY: TRETMANI 

  1. NJEGA LICA (piling, masaža, maska) – 60 minuta
  2. MADEROTERAPIJA LICA – 60 minuta
  3. HYDRADERMIE – 60 minuta
  4. MIKRO + MEZO – 60 minuta
  5. AROMATERAPIJA LICA – 60 minuta
  6. MASAŽA LEĐA – 30 minuta
  7. RAINDROP TEHNIKA – 90 minuta
  8. DEPILACIJA NOGU VOSAK – 30 minuta
  9. BRAZILSKA DEPILACIJA ŠEĆ. PASTA – 30 minuta
  10. MANIKURA – 30 minuta