fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Paket proljetne njege za 450 kn

I lice, i tijelo, i duša… sve moje žudi više za tim proljećem! Ne znam kako se vi osjećate, ali ova zima je bila baš nikakva. Niti je bilo snijega (pa da se žalimo kako nam ulice nisu očišćene), niti je bilo toplo… nego sve nešto između i u znaku viroza. Svi su nešto bili bolesni, a o medijskom plašenju bolje ne govoriti.

Upravo zato se trebamo što prije okrenuti onoj pozitivnosti koju nosi proljeće! I zato smo odlučile proljeće dočekati u glamuroznom stilu s jednim bogatim i korisnim paketom proljetne njege.

Paket proljetne njege, koji vrijedi tijekom ožujka i travnja 2020. godine, sadrži mnogima omiljeni GUINOT Hydradermie tretman lica koji čisti, hidratizira kožu i priprema je za sve one prve proljetne kavice u gradu.

Detox piling cijelog tijela oslobodit će nas starih stranica i koža će dobiti svježinu, lakše upijati i koristiti blagodati krema i mlijeka za tijelo iz kućne njege. I jasno: za lijepe noge, tu je i depilacija nogu voskom i egipatska depilacija prepona. 

Kako koristiti paket? 

Možemo se dogovoriti da odvojite vrijeme za sebe i u jednom dolasku napravimo sve, a možemo i u dva ili tri susreta (svaki dio paketa traje oko 60 minuta, najduže). Termine dogovaramo i prilagođavamo se prema vašim željama i potrebama. Javite nam se! 

Paket proljetne njege

  1. Detox piling cijelog tijela 
  2. Hydradermie tretman lica
  3. Depilacija nogu, voskom + egipatska depilacija prepona

Ukupna cijena paketa je: 625,00 kn
Akcijska cijena paketa je 450,00 kn (za plaćanje gotovinom) 

 

HYDRADERMIE TRETMAN (DUPLA IONIZACIJA)

HYDRADERMIE je ekskluzivni GUINOT tretman i najefikasniji tretman za dubinsku hidrataciju lica. Za nešto više od jednog sata relaksacije Vaša koža je “kao nova”. Pruža odmah vidljive rezultate, te se njime mogu tretirati sva stanja i svi tipovi kože.

S mjesečnim održavanjem osiguravate čistiju, zdraviju i ljepšu kožu tijekom cijele godine, te kožu mladenačkog izgleda.

Trajanje tretmana: 60 minuta