fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

DETOXYGENE TRETMAN

Kisik nam je neophodan za život, pa samim tim i za život naše kože. Ako vam koža trenutno izgleda umorno, bez sjaja i opušteno to je znak da joj nedostaje kisika. Dugi boravak u zatvorenim prostorijama kojima smo svjedočili zadnjih tjedana, stres uzrokovan cjelokupnom neizvjesnom situacijom, strah zbog egzistencije i manjak sna… sve su to razlozi koji se na kraju vide i na našoj koži. Želite li da vaša koža prodiše?! Želite li da vaša koža bude sjajna i prozračna?! Novi DETOXYGENE tretman je namijenjen onda baš vama!

 

DETOXYGENE tretman – kožu dubinski oslobađa od vanjskih zagađivača

Kako bi odstranio toksine i zagađivače iz okoline koji utječu na izgled i prerano starenje kože, Guinot je razvio Detoxygene tretman – sveobuhvatni tretman za lice namijenjen svim tipovima kože vrlo učinkovit u odstranjivanju toksina i zagađenja. Tretman dubinsku detoksicira i reoksigenira kožu. Odmah nakon tretmana tekstura kože vidljivo je rafinirana, čišća, blistavija i ljepša. Koža diše, mekana je i osvježena.

Glavni koraci ovog tretmana su dvostruka eksfolijacija (enzimska i mehanička), detoksikacijska maska kojom se koža dubinski detoksicira i reoksigenirajuća masaža lica. U samo sat vremena vaša koža će ponovo biti oporavljena,  koža koja diše bitiće sjajna i lijepa!

Cijena: 350,00

Preporuka 

“Kako svaki mjesec puštam Ljiljani da me iznenadi s drugim tretmanom lica, tako sam i ovaj put uživala u novom DETOXYGENE tretmanu. Volim kada mi se lice tretira u nekoliko njegujućih i obnavljajućih dijelova. Već nakon blagog peelinga lica koža je zaglađena i osjetno nježnija zbog eksfolijacije.

Novitet je nanošenje maske od gline na nježnu tkaninu kojim cijeli proces izgleda profinjenije i imam osjećaj da bi je mogla imati na licu i puno duže.

Pogotovo jer moja koža zahtjeva češće čišćenje i detoksikaciju, ova maska je kao stvorena za mene.

Kao treći dio, nakon što mi je koža očišćena i mekana, uvijek je šećer na kraju temeljita masaža lica koja potiče mikrocirkulaciju i opušta. Jedan od nezaobilaznih tretmana lica, zasigurno!” – Dubravka Jantolek