fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Mikrica i mezoterapija

Oslobodite kožu lica i neka uživa u svom proljeću! Prigodno smo snizili naša dva omiljena tretmana koji u kombinaciju daju odlične rezultate: u razdoblju od 3. do 31. ožujka 2020. godine: dijamantna mikrodermoabrazija + elektromezoterapija, 300 kn umjesto 500 kn. U paketu još povoljnije: dijamantna mikrodermoabrazija + elektromezoterapija x 3, 750 kn umjesto 1500 kn. 

Odlično je kombinirati mikrodermoabraziju s elektromezoterapijom pomoću koje se vitamini i minerali na ugodan način dovode u kožu. Ovim ugodnim i opuštajućim tretmanima pomoći ćete svojoj koži da se oslobodi starih stanica, zablista i djeluje pomlađeno.  Preporučuju se raznim tipovima kože bez obzira na dob, jer svaka koža voli kad ju počastimo kvalitetnim, dubinskim čišćenjem, masiramo i nahranimo vitaminima i mineralima.

 

Dijamantna mikrodermoabrazija i elektromezoterapija – postupak

1. PRIPREMA KOŽE: uklanjanje šminke i svih nečistoća sa lica. U toj fazi se koriste proizvodi prilagođeni tipu i trenutnom stanju kože lice, mlijeka losioni, ulja ili pjene.

2. ENZIMATSKI PILING: procijenimo treba li, može se nakon uklanjanja make-upa napraviti i piling, nježni, bez ikakvih granulica – enzimatski. On svojim djelovanjem “otapa” nečistoće i dubinski čisti. Pogotovu se preporuča ako niste dugo bili na tretmanu lica. Radi li se tretman mikrodermoabrazije u kuri, nije potrebno svaki puta raditi i piling lica. Osim ako vam se jako sviđa! 

3. DIJAMANTNA MIKRICA:  sam tretman mikrodermoabrazije se sastoji u uklanjanju površinskog sloja kože kojim se potiče regeneracija, a sve se izvodi isključivo s pomno biranim dijamantnim nastavcima koji se razlikuju po grubosti, ovisno o debljini kože i problemu koji se rješava. Izvođenje tretmana je ugodno i bezbolno, koža je poslije, ovisno o klijentu, vrlo malo ili nimalo crvena.

4. ELEKTROMEZOTERAPIJA slijedi nakon što smo na  koži napravili abraziju i pripremili ju za bolje i kvalitetnije upijanje aktivnih sastojaka iz seruma. Serumi se apliciraju direktno na kožu i pomoću sonde kružnim, laganim i umirujućim pokretima unose u najdublje slojeve kože. Serumi su individualizirani i prilagođeni svakom tipu i stanju kože te se biraju na licu mjesta.

5. MASAŽA: masaža lica, vrata i dekoltea se prilagođava klijentu, ali je svakako uključena u proces tretmana. Svima najdraži dio! 

6. MASKA ZA LICE: ovisno o tipu i stanju kože maska je prilagođena potrebama klijenta.

7. KREMA ZA LICE: na kraju vam nježno nenesemo  (za vaš tip kože odgovarajuću) kremu za lice – vrlo kvalitetnu i divnog mirisa…

I sve to za samo 300 kn!? Da, to je dio naše posebne ponude. Javite nam se! 

Trajanje ova dva tretmana: 75 minuta

Posebna ponuda od 3. do 31. ožujka 2020. godine za plaćanje gotovinom:

 1. Dijamantna mikrodermoabrazija + elektromezoterapija, 300 kn umjesto 500 kn
2. Dijamantna mikrodermoabrazija + elektromezoterapija x 3 x, 750 kn umjesto 1500 kn

 


Pogledajte i preuzmite aktualni Dora 98 Cjenik – 2019 – kolovoz

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.