fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

ARKANA: MICRONEEDLE THERAPY

Microneedling tretmani učinkoviti su tretmani bio-pomlađivanja i alternativa su skupim laserskim tretmanima i kemijskim pilinzima.

Temelje se na povećanoj penetraciji aktivnih sastojaka i stimulaciji procesa regeneracije. Tretmane radimo s profesionalnom linijom proizvoda ARKANA koji se uz pomoć uređaja s mikroiglicama, na bezbolan i ugodan način, utiskuju u kožu lica. No, sve tretmane je moguće odraditi i ručno, ako ne želite microneedling.

Vjerujemo da ćete u ponuđenim ARKANA tretmanima u nastavku pronaći nešto za sebe, uz napomenu da je to samo naš izdvojeni dio.

Popis svih ARKANA tretmana možete doznati u našem cjeniku.  Također, u ponudi imamo i ARKANA proizvode za kućnu njegu koji će vam pomoći pojačati učinke tretmana. Više o ponudi kozmetike za kućnu njegu možete doznati u našem salonu.

 

 


BIOMIMETIC PEPTIDE THERAPY – ostati mlad

Biomimetička terapija temelji se na revolucionarnom Progeline peptidu.To je novi, inovativni peptid koji zaustavlja propadanje elastina te:

  • poboljšava strukturu kože
  • redefinira konture lica
  • poboljšava cjelovitost epiderme
  • restrukturira kolagensku matricu koja rezultira lifting učinkom

OPIS TRETMANA: make up se odstranjuje Biomimetic Lift Up mlijekom te tonizira tonikom iz iste linije. Piling (eksfolijacija) prilagođava se tipu i stanju kože kao i tome izvodi li se microneedling. Često koristimo npr. Enzymatic Peel koji u sebi sadrži biokomplekse manga, papaje i ananasa koji su bogati enzimima i nježno uklanjaju odumrle stanice s kože.
Nakon toga se nanosi Biomimetic Pepeptide Serum (ručno ili microneedlingom) koji je bez mirisa, u sebi sadrži visoku koncentraciju Progeline peptida.  Opuštajućom masažom opuštamo i potičemo dodatni lifting lica, a cijeli ritual završavamo Lift-Up maskom i kremom iz  Biomimetic linije.

Trajanje tretmana: 60-90 min (ovisno da li se izvodi microneedling)


HYDROSPHERIC THERAPY – inteligentna hidratacija

Koristi se ARKANA linija aktivnih hidratacijskih proizvoda formuliranih za poticanje posebnih „vodenih kanala“ kože koja sadrži novu generaciju hijaluronske kiseline niske molekularne mase.

Namijenjena je njezi svih tipova kože bez obzira na dob. Cilj tretmana je bogata hidratacija kože.

OPIS TRETMANA:  make up se odstranjuje Hydrospheric Cleanser kremom te tonizira tonikom iz iste linije. Piling (eksfolijacija) se izvodi koristeći  Enzymatic Peel koji u sebi sadrži biokomplekse manga, papaje i ananasa koji su bogati enzimima i nježno uklanjaju odumrle stanice s kože na način da se ostavi na koži 10-15 minuta. Nakon toga se na lice nanosi Oxygen Infusion maska na koja čisti i detoksificira, a ujedno ujednačava ten i povećava apsorpciju aktivnih sastojaka. Nakon 15-ak minuta uklonimo masku i nanosimo Hydrospheric Serum (ručno ili microneedlingom) koji u sebi sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka te je koža trenutačno hidratizirana. Masažom opuštamo lice, vrat i dekolte, a cijeli ritual završavamo Hydrospheric maskom i kremom iz  Hydrospheric linije. U našem salonu prodajemo i ARKANA proizvode za kućnu njegu, detalji na upit.

Trajanje tretmana: 60 – 90 min (ovisno da li se izvodi microneedling)

 


AMINO BIO THERAPY – 24-satna regeneracija kože

Dubinska i dugotrajna hidratantna terapija potrebna svakom tipu kože. Hipoalergijska formula bez mirisa prikladna i za najosjetljiviju kožu.

Kompleks od 12 amino kiselina koji imitira točnu kompoziciju NMF-a (prirodnog faktora zadržavanja vlage) i hijaluronska kiselina dosežu do svakog sloja kože. Ovo je tretman dubinske hidratacije i regeneracije kože.

OPIS TRETMANA: make up odstranjujemo Bioactive mlijekom, toniziramo tonikom iz iste linije. Piling (eksfolijacija) se prilagođava tipu i stanju kože, a i tome da li se u tretmanu izvodi microneedling, no i u ovom tretmanu često koristimo odličan Enzymatic Peel . Nakon toga se, ručno ili microneedlingom, nanosi Amino Bio Serum koji je bez mirisa, u sebi sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, te kompleks od  12 aminokiselina koje potiču staničnu obnovu kože, stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina te  jačaju imunitet kože. Masažom opuštamo lice, vrat i dekolte, a cijeli ritual završavamo Amino Bio maskom i kremom iz  Amino Bio linije.

Trajanje tretmana: 60 – 90 min (ovisno da li se izvodi microneedling)