fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

MASAŽE U OŽUJKU

MASAŽA ŠKOLJKAMA

ŠTO – jedinstvena holistička masaža školjkama iz Tihog oceana koje otpuštaju toplinu cijelo vrijeme trajanja masaže. Zaglađene su i ručno obrađene na način da savršeno prianjaju uz tijelo.

ČIME – školjke su dio netaknute prirode Tihog oceana, a samozagrijavanje se postiže mješavinom vulkanskog pepela, minerala i algi koje se stavljaju u unutrašnjost školjke.

KAKO – toplina prodire duboko u mišiće i na taj način ih opušta, regenerira tijelo i osjetila, a posebni masažni pokreti s naglaskom na akupresurne točke osiguravaju posebno, čarobno, toplo i opuštajuće iskustvo.

KADA – Uvijek kada – osjetiš da si umorna, da trebaš opustiti napete mišiće, poboljšati cirkulaciju, želiš smanjiti otečenost i ukloniti višak tekućina iz tijela, želiš poboljšati protok limfe ili se samo beskrajno želiš opustiti…

Trajanje masaže: 30 – 60 minuta

Cijena:

  • 150 kn – 30 minuta
  • 250 kn – 60 minuta

Promotivna ponuda za tebe u ožujku:
30 min – 120 kn
60 min – 230 kn


MASAŽA LICA BY LILY

Ova je moja!
Jedinstvena i posebna!
Objedinjuje mnoštvo pokreta u kojima se stimulira limfni sustav i protok krvi i kisika, mišićima lica i vrata vraća tonus, tekstura kože je poboljšana na način da odmah nakon masaže koža izgleda napetije, ljepše i svježije, a napetost iz lica nestaje!

Želiš prirodan izgled, osvježeno i regenerirano lice – ovo je pravi odabir za tebe!

Ako želiš samo osvježiti lice na prirodan način, te ukloniti umor s lica tada odaberi:

  • 1 tretman masaže u trajanju od 45 minuta po cijeni od 150 kn (uklanjanje make-upa, piling, masaža, krema),
  • ili želiš kompletan tretman lica u koji uključimo ovu posebnu masažu, tada produljujemo vrijeme trajanja tretmana na 75 minuta, po cijeni 280 kn.

 

Kura tretmana se može dogovoriti individualno, s tim da na svakih 5 uplaćenih tretmana 1 tretman ti poklanjam.