fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Maderoterapija lica

Maderoterapija lica,  i općenito maderoterpija,  je oblik masaže koji je razvijen u Kolumbiji, a kod kojeg se za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala, odnosno, drveta. 

Želite li se opustiti, a uz to smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina, tretman maderoetrapije idealan je odabir za vas.  Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Pravilni pokreti utječu na mišićno tkivo, cirkulacijski i limfni sustav povećavajući tako opskrbu hranjivim tvarima i kisikom u stanicama.

Radi sporije cirkulacije do koje dolazi starenjem, stanice u koži lica dobivaju sve manje kisika i radi toga slabije funkcioniraju. Količina kisika u stanicama je razlog radi kojeg se bolesti kože ili starenje razvijaju brže ili sporije. Upravo zbog toga što maderoterapija povećava opskrbu kože kisikom, lice dobiva svjež i mladolik izgled. Naime, glavni problem manjka kisika u koži je smanjenje proizvodnje kolagena radi čega nastaju bore i mlohavost kože.

 

Maderoterapija lica – samostalni tretman ili kao dodatak klasičnom tretmanu lica

Maderoterapija lica se može provoditi kao dodatak klasičnom tretmanu njege lica, gdje će  imati  učinak masaže. Već nakon jednog tretmana dolazi do normalizacije mišićnog i kožnog tonusa, zaglađivanja bora te zdravijeg i ljepšeg izgleda lica. Želimo li konkretniji tj. dugoročniji rezultat, preporučuje se napraviti 6 – 10 tretmana u jednoj seriji svaki drugi dan. Nakon 50. godine života, novu seriju maderoterapije treba ponoviti odmah sljedećeg mjeseca, nakon čega slijedi održavanje.

Nakon određene serije tretmana maderoterapije lica, rezultati su sljedeći:

  • zatezanje i bolji tonus
  • preoblikovanje lica
  • proizvodnja elastina i kolagena
  • poboljšanje cirkulacije
  • povećanje opskrbe kisikom
  • osvježenje kože lica i nestanak sitnih bora
  • smanjenje „vrećica“ i oticanje ispod očiju

 

MADEROTERAPIJA – PROTOKOL IZVOĐENJA TRETMANA

PRIPREMA KOŽE: uklanjanje make-upa izvodi se mlijekom i losionom, nježnim kružnim pokretima kao lijepa priprema za tretman lica.

PILING: nježno, nježno, nježnije enzimatskim gel proizvodom se uklone odumrle stanice kože s lica. Ako ih ne vidite, to ne znači da ih nema i da ih ne moramo maknuti s kože i omogućiti serumu da se upije u dublje slojeve kože. Uklonimo ga toplim ručnikom i uživanje u nastavku tretmana može početi.
Mala napomena: ukoliko se izvodi kura tretmana  valjcima, i tretman se ponavlja svaki drugi dan, ne radimo piling kod svakog tretmana.

MASAŽA VALJCIMA: prije samog izvođenja masaže, apliciramo serum prema potrebi klijenta i njegova učinkovitost će biti još veća jer se valjcima potiče mikrocirkulacija i na taj način sastojci iz proizvoda se još bolje aktiviraju u našoj koži. Masaža je nježna, opuštajuća i relaksirajuća, a osjećaj na licu poslije masaže je zaista predivan. Masaža traje od 20 do 25 minuta ovisno koliko treba pojedinom klijentu da se potakne mikrocirkulacija.

MASKA: maska prema tipu i stanju kože, uklanja se nakon 10 minuta i za kraj se nanosi krema na lice, vrat i dekolte, s posebnim naglaskom i na područje oko očiju.

 


Pogledajte i preuzmite aktualni DORA ’98 – CJENIK

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu