fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Posebne ponude: Ljubav je u zraku!

Dok su me prije ta srčeka već i iritirala, sad sam s radošću rekla: “Neka je i taj sivi siječanj iza nas! Prigrlimo u veljači sve ono što ona nosi: od Valentinova do karnevala i slavimo ljubav, slavimo život!” 
 
Čemu život ako je satkan samo od rada i obaveza? Trebamo znati uživati u sitnicama i malo same sebe razmaziti. Također, ne trebamo čekati da se naša bolja polovica sjeti darovati nas povodom Dana zaljubljenih – budimo mi te koje će same sebe i svoje voljene darovati za Valentinovo! 
 
Kažu da je ove godine 14. veljače u znaku ljubavi između nas i naših prijateljica. Pa zašto ne bismo pokazale ljubav i podršku ženama koje nam puno znače? 
Pripremile smo za vas i vaše drage prijateljice posebne ponude za veljaču kao i naše poklon bonove. U slučaju da ste poslodavac, ne zaboravite na pogodnosti koje vam omogućuje Business club. 
 
I mi smo pripremile darove za sve vas: svaku damu, koja od 5. do 29. veljače 2020. godine napravi tretman ili dođe i kupi naš poklon bon, darujemo darom pažnje. Čime? Reći ćemo samo da se dar može ponijeti kući!  
 
 

VALENTINOVO – posebne ponude u mjesecu u kojem slavimo ljubav 

Ponude su važeće od 5. do 29. veljače 2020. godine, a  “zaljubljena” cijena se odnosi na gotovinsko plaćanje.

❤️ LOVE IS IN THE AIR: Hydradermie tretman lica + Eye Logic: 350 kn 
 
Hydradermie tretman lica je ekskluzivni GUINOT tretman i najefikasniji tretman za dubinsku hidrataciju lica. Za nešto više od jednog sata relaksacije Vaša koža je “kao nova”. Pruža odmah vidljive rezultate, te se njime mogu tretirati sva stanja i svi tipovi kože. Regularna cijena 312 kn.
 
HYDRADERMIE EYE LIFT TRETMAN (GUINOT Eye Logic tretman): za mlađi izgled i manje bora u predjelu očne zone. Na kraju prvog tretmana sitne bore su nestale, krupnije su ublažene i oči izgledaju mnogo mlađe i otvorenije.
Regularna cijena: 134 kn 
 
Trajanje oba tretmana: 90 min 
Zaljubljena cijena oba tretmana: 350 kn. Saznajte više o Guinot tretmanima 
 
❤️ FALLING IN LOVE: Raindrop tehnika masaže za 250 kn 
Raindrop tehnika je nježna metoda masaže kapanjem eteričnih ulja na kralježnicu i leđa. Tehnika objedinjuje aromaterapiju s masažom i refleksologijom. Zaljubite se u raindrop tehniku, otvorite prilog. 
 
Trajanje: 90 min
Regularna cijena: 389 
Zaljubljena cijena: 250 kn 
 
❤️ YOU’RE CUTE: Minival trepavica + bojanje za 150 kn 
Regularna cijena minivala trepavica: 134 kn
Regularna cijena bojanja trepavica: 56 kn 
Zaljubljena cijena je 150 kn umjesto 190 kn