fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

Casmara

CASMARA TRETMANI

Učeći rastemo, a naš posao raste dok god mi koji radimo učimo. Znači, nema kraja. Samo neki novi počeci.

Novi brend u ponudi salona – CASMARA.


Zašto?

Trebalo nam je nešto novo, nešto drugačije i posebnije. A ako si redovita na tretmanima lica onda si sigurno primjetila da volimo peel-off maske. A brend Casmara je kreator orginalnih peel-off maski još od 1979. godine, napravljenih u njihovim laboratorijima.


Što?

Casmarina posebnost je kozmetika visoke tehnologije formulirana s ekstraktima morskih algi koji pružaju snažan hidratantni učinak, a različiti aktivni sastojci  svakoj pojedinačnoj masci daju njezinu posebnost, koja zadovoljava potrebe svakog tipa kože.


Kako?

Jedinstvena i pionirska Algae Peel-Off maska ​​za lice vrši lagani i ugodan pritisak na kožu na nanesenom području, pogodujući prodiranju aktivnih sastojaka nanesenih tijekom tretmana, kao i onih svojstvenih maski.

Masku je moguće nanijeti preko očiju i usana, dopirući do područja do kojih drugi proizvodi ne dopiru! 

Kozmetika visoke tehnologije koja pruža drenažni učinak smanjujući natečenost i tamne kolutove ispod očiju te učvršćuje i tonizira kožu.


CASMARA EXPRESS SISTEM

Sastoji se od 4 koraka:

  1. Priprema kože (uklanjanje make upa (čišćenje), piling)
  2. Primjena specifičnih aktivnih sastojaka (prirodne ampule, flash ampule, koncentrat O2)
  3. Masaža lica (masažne kreme: hidratacija – hranjenje)
  4. Maska (alage peel-off maske)
  5. Završna krema

Cijena tretmana: 35 eura (263,71 kn)


EKSKLUZIVNI PERSONALIZIRANI PROFESIONALNI tretmani u koncentriranim pojedinačnim dozama s pravom količinom aktivnih sastojaka za postizanje veće učinkovitosti:

AGE DEFENSE    

Istraživački centar CASMARA stvorio je AgeDefense, ekskluzivni profesionalni personalizirani tretman u fazama s jednom dozom s naprednim sustavom protiv starenja od 360° s PRO & PREBIOTIČKOM TEHNOLOGIJOM u kombinaciji s blagodatima Algae Peel-off PREBIOTIC IONIZACIJSKE MASKE, stanje-of- najsuvremenija maska ​​koja zahvaljujući svojoj vodljivosti omogućuje korištenje tehnika elektroporacije i ionizacije.

Ekskluzivna i jedinstvena formulacija koja se temelji na probioticima, prebioticima i drugim tehnološki naprednim prirodnim aktivnim sastojcima kako bi koži pružila ekskluzivnu njegu protiv starenja.

Cijena tretmana: 49 eura (369,19 kn)


INFINITY

Revolucionaran tretman pomlađivanja lica u kojem se spajaju sva najnovija medicinsko-znanstvena dostignuća, u kolekciji inteligentne kozmetike s ultra-pomlađujućim djelovanjem—djelujući izravno na DNK (kozmetika genoma), ekspresiju gena (epigenetička kozmetika), živčani sustav (neurokozmetika) i cirkadijalni ritmovi (kronokozmetika), čime se od samog početka na iznimno učinkovit način pomaže u borbi protiv starenja.

Novo revolucionarno ultra-pomlađujuće djelovanje inteligentnog kozmetičkog koncepta koji poništava znakove starenja na holistički način s izvanrednim rezultatima.

Cijena tretmana: 55 eura (414,40 kn)


EYE PERFECTION

Ekskluzivna inovativna formula koja tretira i sprječava sve estetske probleme oko očiju, učinkovito se boreći protiv negativnih učinaka starenja, kroničnog stresa i umora, s izvanrednim rezultatima.

Visoko pomlađujući i senzorski profesionalni tretman koji pruža jedinstvenu njegu i osjećaje koji će vas uroniti u istinsko iskustvo blagostanja.

Eye perfection tretman je nadopunjen EYE PERFECTION masažnim naočalama: presoterapijske naočale kojima započinjemo tretman, dovode u stanje potpune relaksacije, pružajući izvanredan osjećaj. Umanjuju stres i u potpunosti opuštaju um i tijelo.

Cijena tretmana: 50 eura (376,73 kn)


Pogledajte i preuzmite aktualni DORA ’98 CJENIK

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu