fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Dora 98

ARKANA: Retinol terapija

RETI FUSION THERAPY – Zlatni standard pomlađivanja

Želite li spriječiti znakove starenja kože, smanjiti vidljive bore i fine linije, ujednačiti ten, proširene pore učiniti manje vidljivima tada je Reti Fusion Therapy pravi odabir za vas.

Fuzija aktivnih sastojaka u visokim koncentracijama osigurava sveobuhvatni učinak pomlađivanja i korekcija kože. Retinol u koncentraciji od 0,3%, ferulična kiselina i vitamini E i C kombinirani su kako bi obuhvatili sve znakove starenja i borili se protiv njih.

Retinol  je aktivan već na molekulatnoj razini, to je jedini aktivni sastojak koji prodire do stanica i stimulira sve procese odgovorne za obnavljanje kože. Studije su potvrdile vidljive učinke tretmana retinolom već nakon 4 tjedna. 

Ovaj tretman se izvodi u dvije varijante – jedna je peeling retinolom , a druga je microneedling Reti Fusion Serumom.

Trajanje tretmana – 90 min 

 


RETI FUSION PEEL – dermoestetika retibrazija

Multiaktivni Reti Fusion Peel set bazira se na sveobuhvatnom djelovanju retinola, vitamina C i antioksidacijskog kompleksa. Fuzija aktivnih sastojaka u visokim koncentracijama osigurava sveobuhvatni učinak pomlađivanja i korekcija.

Trajanje tretmana: 45 min 


POSEBNA PONUDA: RETINOL PAKET

Retinol paket se sastoji od: RETI FUSION THERAPY + RETI FUSION PEEL = 1.000,00 kn + gratis NJEGA LICA

KOJE PROBLEME RJEŠAVAMO RETINOL PAKETOM? 
Paket Retinolom posebno je osmišljen za pomoć u rješavanju problematika kože lica kao što su: proširene pore, opuštena koža, bore i fine linije, diskoloracije kože, seboreja, ožiljci od akni.

ZAŠTO?
Tijekom  rada pokazali su nam se najbolji dugoročni rezultati  kada se kombinira nekoliko tretmana u određenom vremenskom periodu.

KAKO? 
Tretmani retinolom su predviđeni da se izvode na slijedeći način: kod prvog dolaska radi se tretman microneedlinga s  Reti Fusion serumom u kojemu su ukombinirani sastojci koji obuhvaćaju sve znakove starenja.

Drugi tretman se izvodi 10-ak dana kasnije, a posebnost ovog tretmana je maska koja se na licu ostavlja, te ju klijent sam uklanja nakon preporučenog vremenskog perioda (od nekoliko sati) jer je na taj način omogućeno aktivnim sastojcima u masci da djeluju na dublje slojeve kože.

Zadnji, poklon tretman, njega lica, predviđen je za izvođenje nakon 14 dana od posljednjeg tretmana i on je savršen kao dodatna profesionalna njega.

ODLIČNI REZULTATI 
Odlučite li se za ovakav tretman njege, vaše lice će se obnoviti na staničnom nivou, izgledati će ljepše, mlađe i njegovanije, a samim tim će i vaše samopouzdanje biti na vrhuncu jer će svi primijetiti da blistate. 

 


PREPORUKA TRETMANA

“Tretman s Arkana RETINOLOM me jednostavno oduševio! Nakon samo jednog tretmana, ten je postao ujednačen, mrlje, koje su se lagano od sunca s godinama nakupljale, velikim su dijelom posvijetlile i nestale. Proširene pore, koje su boljka masne kože, vidljivo su se smanjile i postale pliće, koža puno zaglađenija, kao da je netko skinuo onaj stari sloj kože. Konture su se podigle i svježina lica je bila kao kad ste dijete i imate onu prekrasnu blistavu boju lica koje odiše zdravljem i mladošću.

Najveća potvrda toga da si nisam sama subjektivno “umislila”, je da su mi ljudi koje vidim svaki dan da vide takvu promjenu preko noći, počeli govoriti kako mi je ten prekrasan i da blistam. Vrlo važno je da to nije bio “blic efekt” koji je trajao kratko vrijeme već se koža dalje nastavila regenerirati i sada već nakon više mjeseci. Ten je i dalje svjež i ostao je ujednačen i bez novih mrlja čak nakon sunčanja ovog ljeta.

Želite li stvarno vidjeti pozitivne promjene na svojoj koži u vrlo kratkom periodu, s kojim ćete dugoročno zadržati rezultate, od srca vam preporučam ARKANA RETINOL tretman. ” – Nataša Diklić

 


Pogledajte i preuzmite aktualni Dora 98 Cjenik – 2019 – kolovoz

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualnosti.
Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu