fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Blog

Poklon bon
BLOG

Poklon bon

POSLOVNO ILI PRIVATNO DARIVANJE je ideja na koji način i kako biti drugačiji, maštovitiji i kreativniji. Riječ je o drugačijem poklonu, koji ne mora biti i nužno skup, a može pokazati koliko cijenite zajedničku suradnju ili odnos. Ukoliko se radi o poslovnom poklonu to za vašeg suradnika može biti dodatna vrijednost koju pružate.

A zašto je MASAŽA tako visoko pozicionirana na ljestvici kod odabira poklon bonova, evo 4 razloga:


  1. POKLON – OSLOBAĐANJE OD STRESA

Svatko se na svoj način bori sa stresnim i neizvjesnim svakodnevnim situacijama u poslu, i životu općenito.

Stoga je masaža idealan odabir u takvim situacijama jer smiruje živčani sustav, opušta i energizira tijelo.


  1. POKLON – OSLOBAĐANJE OD BOLI

Poslovi koje radimo su uglavnom sjedilačkog karaktera, nagnuti nad računalo pogotovu u zadnje vrijeme u kućnom izdanju, ruke i ramena su u neprirodnom položaju što sve dodatno opterećuje naše tijelo, a masažom ćemo popraviti cirkulaciju, pojačati fleksibilnost tijela i relaksirati zgrčene mišiće u tijelu.


  1. POKLON – ZA BOLJU DUHOVNOST

Tijelo i um nisu dvije odvojene stvari. Ako nam je um opterećen i naše tijelo će nam pokazati da nešto nije u redu. Masažom se pojačava dobro raspoloženje. Oslobađa se hormon oksitocin koji pruža dodatno dobar osjećaj tokom masaže, a ujedno se  oslobađaju i tzv. hormoni sreće serotonim i dopamin. Masažom ćemo postići harmoniju između uma, tijela i duha.


  1. NAJLAKŠI POKLON

Iznenadi prijateljicu, mamu ili sestru – pokloni im masažu. Iznenadi sebe – pokloni si masažu. Pozvana si na neku feštu zadnji tren – iznenadi domaćicu – masaža uvijek može biti odličan last-minute poklon…