fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Njega tijela

    • Bogata ponuda raznih masaža…

 

 

Izdvajamo tzv. egipatsku depilaciju uz PANDHY’S šećernu pastu te depilaciju uz kuglice branda Adam & Eve. Egipatska depilacija ima velik broj prednosti nad “klasičnom” depilacijom voskom jer prikladna je za sve, čak i za one osobe s vrlo osjetljivom kožom. Dugogodišnje iskustvo u depilaciji voskom u patronama, te depilaciji šećernom pastom, ponukalo nas je da proširimo i obogatimo našu ponudu depilacije voskom u kuglicama australskog brenda Adam i Eva.

 

 

 

U kozmetičkom salonu DORA 98 možete naći niz odličnih i opasnih boraca protiv masnih naslaga i celulita. U proljeće 2019. godine pridružili smo dva nova tretmana koja izdavajamo: VACUSLIM 48 metodu mršavljenja i AROSHA TRETMAN. 

 

 

 

 

Rado ćemo vam pomoći da vaše ruke, stopala i nokti izgledaju lijepo, zdravo i njegovano. Tu smo za vas s ponudom vezanom za njegu i tih dijelova tijela. Doznajte više na našim stranicama. 

 

 

 

 

Pogledajte i preuzmite aktualni Cjenik DORA 98 (pdf)

Cijene su podložne promjenama, stoga ne oklijevajte nazvati nas i pitati izravno za aktualne popuste i posebne pogodnosti. Cijenimo vaše povjerenje i stoga vas volimo nagraditi s posebnim ponudama, paketima usluga i ostalim pogodnostima.

Kontakt: 01 3690 830  i  e-mail: info@dora98.eu