fbpx
Javite nam se
Pošaljite poruku
Radno vrijeme

Blog

Dobrobiti masaže lica
BLOG

Dobrobiti masaže lica

Istraživanja pokazuju da se – 75% žena slaže s tim da je najbolji kompliment koji je dobila onaj da izgleda fantastično, i da  nikada ne bi pogodili koliko ima godina! 

Kako vježbanje čini tvoje tijelo fleksibilnijim, čvršćim i zdravijim, jednako tako i mišići tvog lica trebaju neki vid vježbe kako bi zadržali mladolik izgled. Masaža lica je jedna od opcija za održavanje mišićne aktivnosti lica.

Kao  i svaka masaža – masaža lica također ima svoje prednosti i dobrobiti u očuvanju zdravlja kože.

Izdvajam za tebe, neke od njih:

  • POBOLJŠAVA CIRKULACIJU KRVI – a to znači da će masažom u tvoju kožu ući veća količina kisika, poboljšati će se proizvodnja kolagena, a samim tim će lice izgledati svježe i sjajno.
  • OTPUŠTA TOKSINE I OPUŠTA NAPETOST – stresan način života dovodi do toga da su naši mišići lica napeti dulje vrijeme. Masažom dreniramo toksine iz kože i opuštamo napete mišiće što rezultira smanjenom otečenošću oko očiju, relaksiranim mišićnim tonusom i opuštenom vilicom.
  • PRIRODNI FACE LIFTING – zadržavajući mišiće lica dugo napetim npr. kad si koncentrirana na posao namrštena si nesvjesno, i to stvara dugoročno duboke bore. Masažom stimuliramo mišiće lica radeći prirodni anti-age, mišiće učvršćujemo, a samim time tonus kože postaje zategnut, i vraća se mladolik izgled.
  • PROIZVODI ZA NJEGU SE BOLJE UPIJAJU – zbog poboljšanje mikrocirkulacije aktivni sastojci iz seruma i krema se bolje i brže upijaju u dublje slojeve kože i dobrobiti su time višestruke.

I za kraj…za ljepši, prirodniji izgled tvog lica, rutina u njezi je je izuzetno važna, a ako je upotpuniš redovitom masažom definitivno ćeš izgledati mlađe od svojih stvarnih godina.